Sétu Wétan, Weru, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Sétu Wétan

Peta lokasi Sétu Wétan
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Kacamatan Weru
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sétu Wétan nyaéta salasahiji désa di kacamatan Weru, Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg