Sōsuke Uno

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sōsuke Uno (宇野 宗佑 Uno Sōsuke 27 Agustus 192219 Méi 1998) nyaeta salah saurang mantan pulitikus Jepang jeung Perdana Mentri Jepang ka-75 ti 3 Juni 1989 nepi ka 10 Agustus 1989.

Saméméhna
Tadashi Kuranari
Minister for Foreign Affairs of Japan
1987–1989
Sanggeusna
Hiroshi Mitsuzuka
Saméméhna
Noboru Takeshita
Perdana Mentri Jepang
1989
Sanggeusna
Toshiki Kaifu


Nulis.jpg