Saidpur, Divisi Rangpur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Saidpur
—  Kota  —

Lua error in Modul:Location_map at line 301: No value was provided for longitude.Lokasi Saidpur di Bangladés

Koordinat: 25°46′41″N 88°53′51″E / 25.77806°N 88.89750°E / 25.77806; 88.89750
Nagara Bangladés
Divisi Divisi Rangpur
Distrik Nilphamari
Upazila Saidpur
Aréa
 - Total 121,68 km2
Populasi (Perk. 2011)
 - Total 264.209
 Kapadetan 2.180/km²
Zona wanci BST (UTC+6)

Saidpur (Syedpur) (Basa Benggala: সৈয়দপুর) nyaéta hiji kota di Distrik Nilphamari, Divisi Rangpur, Bangladés . Bandar Udara Saidpur mangrupa salah sahiji bandar udara doméstik di Bangladés. Pabrik Karéta Saidpur, ngadeg taun 1870, nyaéta pabrik karéta nu panggedéna di Bangladés, nu mana minangka pabrik karéta utama pikeun Jalur Assam-Bengal.[1]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Banglapedia: Saidpur.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Koordinat: 25°47′N 88°54′E / 25.783°N 88.900°E / 25.783; 88.900Citakan:Bangladesh-stub