Saidpur, Divisi Rangpur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Saidpur
Kota
Saidpur, Divisi Rangpur is located in Earth
Saidpur, Divisi Rangpur
Saidpur, Divisi Rangpur (Earth)
Lokasi Saidpur di Bangladés
Koordinat: 25°46′41″N 88°53′51″E / 25.77806°N 88.89750°E / 25.77806; 88.89750
Nagara Bangladés
Divisi Divisi Rangpur
Distrik Nilphamari
Upazila Saidpur
Aréa
 • Total 121.68 km2 (46.98 sq mi)
Populasi (Perk. 2011)
 • Total 264.209
 • Dénsitas 2.180/km2 (5.621/sq mi)
Time zone BST (UTC+6)

Saidpur (Syedpur) (Basa Benggala: সৈয়দপুর) nyaéta hiji kota di Distrik Nilphamari, Divisi Rangpur, Bangladés . Bandar Udara Saidpur mangrupa salah sahiji bandar udara doméstik di Bangladés. Pabrik Karéta Saidpur, ngadeg taun 1870, nyaéta pabrik karéta nu panggedéna di Bangladés, nu mana minangka pabrik karéta utama pikeun Jalur Assam-Bengal.[1]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Banglapedia: Saidpur.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Koordinat: 25°47′N 88°54′E / 25.783°N 88.900°E / 25.783; 88.900Citakan:Bangladesh-stub