Saketi, Pandéglang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Saketi

Peta lokasi Kacamatan Saketi
Propinsi Banten
Kabupatén Pandéglang
Camat -
Lega - km²
Jumlah pangeusi -
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Saketi nyaéta salasahiji kacamatan di Kabupatén Pandéglang, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kabupatén Pandéglang, Banten

Kacamatan: Angsana | Banjar | Bojong | Cadas Sari | Carita | Cibaliung | Cibitung | Cigeulis | Cikedal | Cikeusik | Cimanggu | Cimanuk | Cipeucang | Cisata | Jiput | Kaduhéjo | Karangtanjung | Labuan | Mandalawangi | Menes | Munjul | Pagelaran | Pandéglang | Panimbang | Patia | Picung | Saketi | Sukaresmi | Sumur

Citakan:Saketi, Pandéglang


Nuvola filesystems folder home.png