Sakha

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Pikeun resénsi sastra weda dina agama Hindu, tempo Sakha (weda)
Lokasi Républik Sakha di Rusia
Sakha Yakutia rep.png
Bandéra Sakha

Sakha mangrupakeun ngaran Subjék Féderal Rusia. Subjék ieu miboga luas wewengkon 3.103.200 km² jeung mangrupakeun subjék panggedéna di Rusia. Populasina nya éta 949.280 jiwa (2002). Ibu kotana nya éta Yakutsk.

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


Gnome-home.svg