Salaki

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Close relationships Salaki mangrupakeun salasahiji palaku nikahan anu lalaki. Saurang lalaki biasana nkah jeung saurang awéwé dina hiji upacara nikahan saméméh diresmikeun statusna salaku hiji salaki jeung pasanganna salaku pamajikan.

Citakan:Kekerabatan

Nuvola filesystems folder home.png