Salasa

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Salasa (Basa Indonésia Selasa) nyaéta poé katilu dina saminggu. Salasa ti basa Arab nu hartina tilu.

Ngaran séjén keur Salasa nyaéta Anggara, ti basa Sangsakerta nu hartina planét Mars.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png