School tot Opleiding van Indische Artsen

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Para siswa ti Sakola Atikan Dokter Hindia atawa STOVIA (1920-1933).

School tot Opleiding van Indische Artsen (basa Sunda:Sakola Atikan Dokter Hindia), atawa nu ogé dipikawanoh kalayan singgetanana STOVIA, nyaéta sakola pikeun atikan dokter pribumi di Batavia dina jaman kolonial Hindia-Walanda. Ayeuna sakola ieu geus jadi Fakultas Kedokteran Universitas Indonésia.


Nulis.jpg