Sebaran binomial négatip

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Dina téori probabilitas, sebaran binomial négatip nyaéta anggota tina kulawarga sebaran probabilitas diskrit.


Nulis.jpg