Selamanik, Cipaku, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Selamanik

Peta lokasi Selamanik
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cipaku
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Selamanik nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cipaku, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg