Senén

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Senén (Basa Indonésia Senin) nyaéta poé kadua dina saminggu. Senén atawa Isnain ti basa Arab nu hartina dua.

Ngaran séjén keur Senén nyaéta Soma, ti basa Sangsakerta nu hartina bulan.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png