Senjūrō Hayashi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Dina Ngaran Jepang, ngaran kulawarga nyaeta Hayashi.
Senjūrō Hayashi
Perdana Mentri Jepang ka-ka-33
Masa jabatan
2 Pébruari 1937 – 4 Juni 1937
Saméméhna Kōki Hirota
Sangguesna Fumimaro Konoe
Katerangan lian
Gumelar 23 Pébruari 1876
Kanazawa, Ishikawa Prefecture, Jepang
Pupus 4 Pébruari 1943 (yuswa 66 taun)
Tokyo, Jepang
Pagawéan General of Imperial Japanese Army
Senjuro Hayashi dina seragam tentara

Senjūrō Hayashi (林 銑十郎 Hayashi Senjūrō?, 23 Pébruari 18764 Pébruari 1943) nyaeta saurang komandan Tentara Kakaisaran Jepang di Angkatan Joseon Korea salila Mukden Incident jeung invasion of Manchuria, tur pulitikus Jepang jeung Perdana Mentri Jepang ka-33 ti 2 Pébruari 1937 dugi ka 4 Juni 1937.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna nu patali jeung artikel ieu dina kaca



Saméméhna
Hachiro Arita
Mentri Luar Negri Jepagn
1937
Sanggeusna
Naotake Sato


Nulis.jpg