Serzh Sargsyan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Serzh Sargsyan
Սերժ Սարգսյան
Présidén Arménia
Incumbent
Awal jabatan
9 April 2008
Perdana Mentri Tigran Sargsyan
Saméméhna Robert Kocharyan
Perdana Mentri Arménia
Masa jabatan
26 Maret 2007 – 9 April 2008
Présidén Robert Kocharyan
Saméméhna Andranik Margaryan
Sangguesna Tigran Sargsyan
Katerangan lian
Gumelar 30 Juni 1954 (1954-06-30) (yuswa 60)
Stepanakert, RSS Azerbaijan, Uni Soviét
Partéy pulitik Républikan
Pameget/istri Rita Sargsyan
Murangkalih Anush
Satenik
Alma mater Universitas Negri Yérévan
Ageman Garéja Apostolik Arménia
Tanda tangan

Serzh Azati Sargsyan (Basa Arménia: Սերժ Ազատի Սարգսյան, gumelar 30 Juni 1954; yuswa 60 taun[1]) nyaéta Présidén katilu Arménia. Anjeunna geus meunangkeun pamilu présidén Arménia 2008 kalawan dukungan partéy konsérvatif, Partéy Républikan Arménia, di mana pupuhuna téh anjeunna,[2] sarta mimiti ngajabat dina April 2008.[3]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Biografi resmi Serzh Sargsyan
  2. "RPA nominates Serge Sargsyan for President", PanArmenian.net, 2007-11-10. Disalin 2007-11-11.
  3. "Armenia: Sarkisian Sworn In As President", Radio Free Europe/Radio Liberty, April 9, 2008.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
Jabatan pulitik
Saméméhna
Andranik Margaryan
Perdana Mentri Arménia
2007–2008
Sanggeusna
Tigran Sargsyan
Saméméhna
Robert Kocharyan
Présidén Arménia
2008–ayeuna
'Ngajabat

Citakan:Nagorno-Karabakh Conflict Citakan:2010–2011 Middle East and North Africa protests


Replace this image male.svg