Sheila on 7

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sheila on 7 mangrupa salah sahiji grup musik Indonesia nu ngadeg dina 6 Mei 1996 ieu awalna mah sakumpulan barudak sakola ti sababraha SMA di Yogyakarta.