Stasion Shin-Ōsaka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dipindahkeun ti Shin-Osaka Station)
Luncat ka: pituduh, sungsi
Wangunan stasion
Trek Shinkansen

Stasion Shin-Ōsaka (新大阪駅 Shin-Ōsaka Eki?) nyaeta stasion kareta di Yodogawa-ku, Osaka, Jepang. Ieu ngarupakeun terminal beulah kulon ti Tōkaidō Shinkansen, jeur terminal beulah wetan ti Sanyō Shinkansen (sanajan loba kareta nu langsung).

Shin-Ōsaka kira-kira 3 km ti Osaka Station. Stasion anyar ieu dijieun dina taun 1964 keur kaperluan jalur Shinkansen ka pusat kota. JR Kyoto Line jeung subway Midōsuji Line ngaliwat ka dieu keur ngahubungkeun ka stasion sejen sabudeureun pusat kota.

Jalur-jalur[édit | sunting sumber]

Peron kareta[édit | sunting sumber]

JR
  • Aya opat island platform jeung dalapan trek di lantai hiji keur Jalur JR West, sarta side platform, tilu island platforms sarta tujuh trek di lantai opat keur Jalur Shinkansen.
11 Haruka tujuan Kansai Airport
Kuroshio, Super Kuroshio, Ocean Arrow tujuan Shirahama jeung Shingu
Haruka tujuan Kyoto, Kusatsu and Maibara
Kuroshio, Super Kuroshio, Ocean Arrow tujuan Kyoto
Hanwa Line and Kinokuni Line Rapid Service tujuan Wakayama jeung Kii-Tanabe
12 Thunderbird, Raichō tujuan Fukui, Kanazawa jeung Toyama
Shinano tujuan Nagoya jeung Nagano
Hida tujuan Gifu jeung Takayama
Biwako Express tujuan Kyoto, Kusatsu jeung Maibara
Super Hakuto, Naha, Akatsuki tujuan Kyoto
Twilight Express tujuan Sapporo
Nihonkai tujuan Aomori
Ginga tujuan Tokyo
Kitaguni tujuan Niigata
JR Kyoto Line (mornings) tujuan Takatsuki, Kyoto, Kusatsu, Maibara jeung Tsuruga
13, 14 JR Kyoto Line tujuan Takatsuki, Kyoto, Kusatsu, Maibara jeung Tsuruga
15, 16 JR Kobe Line through service tujuan Osaka, Sannomiya jeung Himeji
JR Takarazuka Line (Fukuchiyama Line) through service tujuan Amagasaki, Itami, Takarazuka jeung Sanda
17 Super Hakuto tujuan Tottori jeung Kurayoshi
Limited Express, Express tujuan Osaka
JR Kobe Line through service (mornings) tujuan Osaka, Sannomiya jeung Himeji
18 Kitakinki, Monju, Tango Explorer tujuan Fukuchiyama, Amanohashidate jeung Kinosakionsen
Naha, Akatsuki tujuan Kumamoto jeung Nagasaki
20, 21, 22 Sanyō Shinkansen tujuan Okayama, Hiroshima jeung Hakata
23, 24, 25, 26 Tōkaidō Shinkansen tujuan Nagoya jeung Tokyo
Osaka Municipal Subway
1 Midōsuji Line tujuan Umeda, Namba, Tennoji jeung Nakamozu
2 Midōsuji Line tujuan Esaka jeung Senri-Chūō

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]

« Service »
Central Japan Railway Company (JR Central)
Tōkaidō Shinkansen
Kyoto
-
Shin-Kobe (Sanyō Shinkansen)
West Japan Railway Company (JR West)
Sanyō Shinkansen
Kyoto (Tōkaidō Shinkansen)
-
Shin-Kobe
Jalur Tōkaidō (Jalur JR Kyoto)
Takatsuki
 
Special Rapid Service
 
Osaka
Ibaraki
 
Rapid Service
 
Osaka
Higashi-Yodogawa
 
Local
 
Osaka
Through trains to and from the Hanwa Line
Terminus
 
Rapid Service for Wakayama
 
Nishikujo
Terminus
 
B Rapid Service from Wakayama
 
Nishikujo
Osaka Municipal Subway
Jalur Midōsuji (M13)
Higashi-Mikuni (M12)
-
Nishinakajima-Minamigata (M14)

Koordinat: 34°44′00.5″N 135°30′00.3″E / 34.733472°N 135.500083°E / 34.733472; 135.500083

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan