Shintaro Ishihara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Shintaro Ishihara (石原珍太郎?)
Gubernur Tokyo
Incumbent
Awal jabatan
1999
Anggota House of Councillors
Masa jabatan
1968 – 1972
Anggota House of Representatives
Masa jabatan
1972 – 1995
Daérah pamilihan Distrik kadua Tokyo
Katerangan lian
Gumelar 30 Séptémber 1932 (1932-09-30) (yuswa 82)
Jepang Tokyo
Partéy pulitik Liberal Democratic Party

Shintaro Ishihara (石原 珍太郎 Ishihara Shintarō?, babar 30 Séptémber 1932) nyaeta saurang pangarang, pulitikus Jepang tur gubernur Tokyo saprak taun 1999. Di luar Jepang, kawentar nu tulisanna nu kontroversial ngeunaan etnik jeung rasis.

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[Commons:{{{1}}}|{{{1}}}]]

Citakan:Governors of Tokyo