Shirvan (kota)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
"Əli Bayramlı", "Ali Bairamly", jeung varian lianna ngarah ka dieu; pikeun patempatan lian nu ngaranna éta, tingali Əli Bayramlı (disambiguasi).

Koordinat: 39°55′55″N 48°55′13″E / 39.93194°N 48.92028°E / 39.93194; 48.92028

Shirvan
Şirvan

Lambang

Lua error in Modul:Location_map at line 301: No value was provided for longitude.Lokasi Shirvan

Koordinat: 39°55′55″N 48°55′13″E / 39.93194°N 48.92028°E / 39.93194; 48.92028
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Kota Shirvan
1930
Aréa
 - Total 72,7 km2
Kaluhuran[1] 12 m (42 ft)
Populasi (2010)[2]
 - Total 78.100
Zona wanci AZT (UTC+4)
 - Musim panas (DST) AZT (UTC+5)
Situs web http://www.shirvan-ih.gov.az

Shirvan (Basa Azerbaijan: Şirvan, saméméh 1938: Zubovka, ti 1938 nepi ka 2008: Ali Bayramli, Basa Azerbaijan: Əli Bayramlı, atanapi Basa Arab: Shakhverdi, nyaéta hiji kota di Azerbaijan. Ngaran baheulana, Ali Bayramli, mangrupa panghormatan pikeun Ali Bayramov. Kota ieu dirobah ngaranna jadi Shirvan ku kaputusan Parlemén Azerbaijan dina 25 April 2008.[3][4]

Rujukan[édit | sunting sumber]

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Citakan:Shirvan (city)

Citakan:Azerbaijan-geo-stub