Sidaraja, Ciawigebang, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Sidaraja

Peta lokasi Sidaraja
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Ciawigebang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sidaraja nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ciawigebang, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg