Sidarata, Punggelan, Banjarnegara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Sidarata

Peta lokasi Sidarata
Propinsi Jawa Tengah
Kabupatén Banjarnegara
Kacamatan Punggelan
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sidarata nyaéta salasahiji désa di Kacamatan Punggelan, Kabupatén Banjarnegara, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg