Sinonim

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sinonim nyaéta kecap anu béda tapi ngabogaan harti anu jiga atawa sarua.

Conto sinonim: indung - biang, bapa - abah, awéwé - wanoja

Tempo ogé[édit | sunting sumber]

Nulis.jpg