Sintésis organik

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Sintésis organik hartina nyieun molekul organik maké prosés kimiawi. Molekul organik ilaharna leuwih pajeulit batan sanyawa anorganik, sahingga sintésis sanyawa organik mah mekar jadi salah sahiji aspék penting dina kimia organik. Aya dua wewengkon panalungtikan dina sistésis organik: sintésis total jeung métodologi.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Jejer dina kimia organik

Aromatisitas | Beungkeut kovalén | Gugus fungsi | Publikasi | Réaksi organik | Sanyawa organik | Sintésis organik | Spéktroskopi | Stéréokimia | Tata ngaran

Daptar sanyawa organik
Nulis.jpg