Sinyal (téhnik listrik)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Wiktionarypar2

Sinyal, Signal,signals, signaling, atawa signalling bisa ngarujuk kana:

Konsep ilmiah
  • Sinyal (teknik listrik), ngarupakeun kuantitas anu robah-robah anu bisa mawa informasi.
  • Signal processing, atawa pamrosesan sinyal nyaeta widang teknik anu digunakeun pikeun nyaring informasi tina sinyal
  • Cell signaling, atawa sinyaling sel, dina biologi, ngarupakeun sistem komunikasi anu ngatur kagiatan sel dasar jeung ngoordinasikeun tindakan-tindakan sel
  • Sinyal (biologi), ngarupakeun kagiatan komunikasi elektrokimia dina jero awak organisme
Komputer
Komunikasi