Sirnagalih, Cilaku, Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Sirnagalih

Peta lokasi Sirnagalih
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Cilaku
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sirnagalih nyaéta salasahiji désa di kacamatan Cilaku, Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg