Situ Patenggang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Situ Patenggang

Situ Patenggang atawa Situ Patengan nyaeta hiji situ nu aya di objek wisata alam Bandung Selatan, pasna aya di Kacamatan Ranca Bali, Kabupaten Bandung Selatan, ± 40 km ti Kota Bandung. Situ ieu aya di 1600 meter di luhur permukaan laut, miboga pemandangan anu eksotik sarta hawana matak seger. Di sapanjang jalan nuju ka tempat wisata ieu dikurilingan ku kebon entéh. Kawasan wisata ieu mangrupakeun cagar alam anu legana 123.077,15 hektar sedengkeun situna 45.000 hektar nu jerona 3 nepi ka 4 m.

Sajarah[édit | sunting sumber]

Gambar Satelit[édit | sunting sumber]

Tingali Oge[édit | sunting sumber]

Referensi[édit | sunting sumber]