Slipi, Palmérah, Jakarta Barat

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kalurahan  Slipi

Peta lokasi Slipi
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Barat
Kacamatan Palmérah
Nami Lurah
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Slipi nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Palmérah, Kota Jakarta Barat, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg