Sliyeg, Sliyeg, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Sliyeg

Peta lokasi Sliyeg
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Sliyeg
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sliyeg nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg