So (kana)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Citakan:Verify

Hiragana そ.
Katakana ソ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana (IPA [so]), nyaeta salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora.

Runtuyan garis dina nulis ソ


Nulis.jpg