Spasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
t·s·é

Tanda baca

apostrop ( ' )
bracket ( ), [ ], { }, < >
titik dua/kolon ( : )
koma ( , )
dash ( , , , )
élipsis ( , ... )
tanda seru ( ! )
titik ( . )
guillemets ( « » )
strip/hipenasi ( -, )
tanda tanya ( ? )
tanda cutat/quotasi ( ‘ ’, “ ” )
titik koma/semikolon ( ; )
garis miring/slash ( / )
solidus ( )

Misah antar kecap

spasi ( ) () ()
interpunct ( · )

Tipograpi umum

jeung/ampersand ( & )
béntang/asterisk ( * )
di/at ( @ )
backslash ( \ )
bullet ( )
pangkat/caret ( ^ )
mata uang/currency ( ¤ ) ¢, $, , £, ¥, ,
dagger/obelisk ( ) ( )
darajat ( ° )
dele
emoticon
tanda seru tibalik ( ¡ )
tanda tanya tibalik ( ¿ )
tanda nomer ( # )
tanda numero ( )
tanda persén jeung nu patali
( %, ‰, ‱ )
pilcrow ( )
prima ( )
tanda bagian ( § )
galura/tilde/swung dash ( ~ )
umlaut/diaeresis ( ¨ )
underscore/understrike ( _ )
garis vértikal/pipa/pamisah ( |, ¦ )

Tipograpi nu teu ilahar

astérisme ( )
tanda jadi ( )
lozenge ( )
interrobang ( )
tanda ironi ( ؟ )
tanda rujukan ( )
tana sarkasme ( 2px )

Spasi ( ) nyaéta zona kosong (euweuh tulisanan) antara bagian nu ditulis. Istilah ieu biasana dipake keur nujul kana zona kosong nu dipake keur misah antar kecap (spasi antar kecap).Konvensi ngeunaan ayana jeung ukuran spasi antar kecap beda-beda keur unggal basa, sarta dina sababaraha hal bisa jadi kacida pabeulitna. Sababaraha karakter spasi aya dina set karakter komputasi keur nunjukkeun spasi tina ukuran jeung harti nu beda-beda.

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]