Spoon Sports

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Spoon Sports Co., Ltd.
Tipe Public
Ngadeg 1988
Kantor puseur Tokyo, Japan
Inohong konci Ichishima Tatsuru
Industri Automobile tuning & parts manufacturer
Produk Automobile racing products
Ramatloka www.spoon.jp

Spoon Sports nyaéta hiji pausahaan Jepang anu diadegkeun taun 1988. . Ieu téh tuner mesin sarta produsén suku cadang anu ngahususkeun diri dina mobil anu dijieun ku Honda. Konsép maranéhanana nyaéta pikeun nyiptakeun mobil anu nyadiakeun " téknologi total " sarta " kanyamanan nyata ". Logo pausahaan Spoon Sports nyaéta kaulinan kecap dina ngaran Ichishima. Ngaran kahiji Ichishima nyaéta Tatsuru, sarta ngaran Jepang pikeun manuk bango nyaéta Tsuru, mangka logo manuk bango. "Ngaran pausahaan Spoon asalna ti kubu anu teu kaéléhkeun ti hiji tikungan di Sirkuit Suzuka taun katukang."

Pausahaan nyetél (tuner) sarta balap mobil Honda disagala rupa balapan katahanan, sarta, sajaba ti éta ngajual bagian aftermarket pikeun panggemar otomotif. Spoon Sports loba nyadiakeun bagian aftermarket pikeun mobil Honda. Ieu kaasup powertrain, suspensi, bagian-aero, kikiping, drivetrain, sistem pangeréman, sistem pendingin, jeung sajabana.

Some of the races Spoon has competed in include:

Sajarah Pausahaan[édit | sunting sumber]

Pangadegna, Ichishima Tatsuru awalna saurang tukang balap. Jadi sarua kawas Honda sorangan, getih balap ngancik dina Spoon Sport. Mobil munggaran anu dipaké balap Ichishima nyaéta Honda Civic.

Spoon diadegkeun pikeun ngahususkeun diri dina nyetél mesin Honda di Takaido, Suginami, Tokyo sapanjag jalan raya Kōshū Kaidō. Dina taun 1988, Spoon mitembeyan mekarkeun imah computer balap pikeun dipaké dina mobil Honda. Spoon ngadesain sarta ngawangun kadua komponén mayor sarta minor pikeun mesin Honda pikeun dipaké dina mobil balap Spoon Sports sarta pikeun dijual kamasarakat umum.

Dina taun 1996, Spoon mimitian ngajual rakitan Honda B engine kalayan presisi Spoon sarta nyitak blueprints pikeun ngajamin kinerja anu optimal salila balap katahanan. Saprak harita, Spoon Sports geus ngahanca pikeun nyampurnakeun mesin Honda séjénna kawas K20A ti Civic / Integra sarta L15A ti Honda Fit / Jazz.

Dina taun 1997, Spoon pindah ka gedong anyar di Ogikubo, Suginami. Maranéhanana ogé mimitian nyadiakeun "Kuliah Mesin" minangka bagéan ti program layanan ka langganan maranéhanana.

The Type-ONE shop

Dina taun 2001, Spoonmuka "Speed Shop Type-One" dipeuntas jalan ti markas Spoon. Toko ieu ngahususkeun diri dina modifikasi Honda "Type-R" sarta mobil séjénna anu orientasina kinerja Honda anu ngawengku Civic Type-R, Integra Type-R, Accord Euro-R and NSX-R. However, Tapi, Spoon ogé geus ngamodifikasi mobil non-R kawas Civic SiR, Honda S2000, Honda Legend sarta Honda Fit/Jazz. Vérsi balap ti S2000 taun 2001 sarta Honda Fit taun 2003 (duanana Spoon biru-konéng) anu dipidangkeun di Gran Turismo 4.

Type-One nyaéta visi Ichishima ngeunaan kumaha Spoon Sports kudu jadi agén. Sarta visi éta téh tawaran "mobil disetél pepek, lain ngan bagian suku cadang individu tanpa tinimbangan naha maranéhanana baris digawé dina harmoni atawa ngan ngaréwong anu séjén. "Ogé, Ichishima hayang nyieun tokona ieu dipikawanoh henteu ngan pikeun ngajual baian-bagian, tapi pikeun nyadiakeun langganan sarta pangabisa instalasi Type-One sarta pangabisa ti produk Spoon..

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Citakan:Automotive industry in Japan