Stasion Cianjur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Stasion Cianjur
StaCianjur 1.jpg
Stasion Cianjur. Katingal Karéta 'Argo Peuyeum' keur eureun.
Lokasi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Kacamatan Cianjur
Kalurahan Sayang
Alamat Jl. Yulius Usman
Sejarah
Informasi Séjén
Operator Daérah Operasi II Bandung
Kode stasion CJ
Kaluhuran +439 m
Layanan Argo Peuyeum
Stasion Cianjur
panumpang keur nungguan karéta di Stasion Cianjur

Stasion Cianjur (CJ) nyaéta hiji stasion karéta nu aya di Jl. Yulius Usman, Sayang, Cianjur, Cianjur. Stasion ieu aya dina kaluhuran +438,756 m dpl jeung aya dina Daérah Operasi II Bandung. Stasion Cianjur aya di km 95+775 sarta mangrupa stasion kalawan kapadetan panumpang nu panglobana dina Jalur Cianjur - Padalarang.[1]

Karéta[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]

  1. Prasetya, S. 2011. Cianjur (CJ), Penyimpana Lok dan Rangkaian Cianjuran. Majalah KA 64: 8-9.


Stasion saméméhna:
Stasion Cilaku
Jalur karéta Manggarai-Padalarang Stasion salajengna:
Stasion Maleber

Citakan:Stasiun-stub Koordinat: 6°49′28″S 107°08′33″E / 6.8245222°S 107.1425235°E / -6.8245222; 107.1425235