Stasion Gifu-Hashima

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
岐阜羽島駅
(Stasion Gifu-Hashima)
Gifu Hashima Station 01.JPG
Lokasi
Préféktur Gifu
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Hashima
Sajarah
Taun dibuka 1964
Informasi sejen
Operator stasion JR Central
Jalur pakait Tōkaidō Shinkansen

Stasion Gifu-Hashima (岐阜羽島駅 Gufu-hashima-eki?) nyaeta stasion kareta di Hashima, Gifu, Jepang dina jalur Tōkaidō Shinkansen. Stasion dibuka dina tanggal 1 Oktober, 1964.

Gifu-Hashima nyaeta stasion Shinkansen di Préféktur Gifu. Shin-Hashima Station, terminal Meitetsu Hashima Line aya di hareupeun stasion Shinkansen sarta akses ka Kota Gifu, sanajan lolobana panumpang ka ibukota préféktur ngagunakeun kareta ti Stasion Nagoya.

Stasions padeukeut[édit | sunting sumber]