Stasion Hamamatsu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
浜松駅
(Stasion Hamamatsu)
JRC-HamamatsuStation-NorthGate.jpg
Hamamatsu Station north exit in 2008
Lokasi
Préféktur Shizuoka
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Hamamatsu
Ward Naka Ward
Alamat lengkep Sunayama-chō 6-2
(Alamat dina Basa Jepang) 静岡県浜松市中区砂山町6-2
Kode pos 〒430-0926
Sajarah
Taun dibuka 1888
Informasi sejen
Operator stasion JR Central
Jalur pakait Tōkaidō Main Line
Tōkaidō Shinkansen
16px Aya halteu beus utama deukeut stasion ieu.

Stasion Hamamatsu (浜松駅 Hamamatsu eki?) nyaeta stasion kareta di Hamamatsu, Shizuoka, Jepang, di Tōkaidō Shinkansen jeung Jalur Utama Tōkaidō.

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]

« Service »
Tōkaidō Shinkansen
Kakegawa
-
Toyohashi
Jalur UTama Tōkaidō
Tenryūgawa
 
Local
 
Takatsuka
Terminus
 
Sectional Rapid
 
Takatsuka
Terminus
 
New Rapid
 
Takatsuka
Terminus
 
Special Rapid
 
Takatsuka
Iwata
 
Home Liner
 
Terminus