Stasion Kanayama (Aichi)

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
金山駅
(Stasion Kanayama)
KanayamaStation-NorthGate.jpg
Lokasi
Préféktur Aichi
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Nagoya
Sajarah
Informasi sejen
16px Aya halteu beus gede deukeut stasion ieu.

Stasion Kanayama (金山駅 Kanayama-eki?) nyaeta stasion kareta di Naka-ku, Nagoya, Préféktur Aichi, Jepang. Ieu stasion ngarupakeun terminal keur JR Central, Meitetsu jeung Nagoya Municipal Subway. Stasion ieu, ngarupakan akses utama ka Chūbu Centrair International Airport.

Jalur[édit | sunting sumber]

JR Central[édit | sunting sumber]

Meitetsu[édit | sunting sumber]

Subway[édit | sunting sumber]

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]


Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan