Stasion Kintetsu Nagoya

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Ngédit Stasion Kintetsu Nagoya

Stasion Kintetsu Nagoya (近鉄名古屋駅, Kintetsu-Nagoya eki) nyaeta titik ahir Jalur Kintetsu Nagoya. Stasion ieu nyambung ka Stasion Nagoya (JR Central, Aonami Line, jeung Nagoya City Subway) tur Stasion Meitetsu Nagoya (Nagoya Railroad).

Peron Kareta[édit | sunting sumber]

  1. Kareta Lokal (panjangna: 4 gerbong)
  2. Kareta Semi-Express (panjangna: 5 gerbong)
  3. Kareta Semi-Express and Express (panjangna: 6 gerbong)
  4. Kareta Limited Express (panjangna: 8 gerbong)
  5. Kareta Limited Express (panjangna: 8 gerbong)

Stasion saterusna ti Kintetsu Nagoya[édit | sunting sumber]

« Service »
Kintetsu Nagoya Line
Terminus
 
Limited Express (Nagoya - Ise, Non-stop)
 
Tsu
Terminus
 
Limited Express (Nagoya - Osaka, Non-stop)
 
Tsu, Yamato-Yagi or Tsuruhashi (Osaka)
Terminus
 
Limited Express
 
Kuwana
Terminus
 
Express (急行)
 
Kintetsu Kanie
Terminus
 
Semi-Express (準急)
 
Kintetsu Kanie
Terminus
 
Local (普通)
 
Komeno