Stasion Maibara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
米原駅
(Stasion Maibara)
Maibara-station-west-entrance 20110731.jpg
West side of the station
Lokasi
Préféktur Shiga
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Maibara
Sajarah
Taun dibuka 1889
Informasi sejen
Operator stasion JR West, JR Central, Ohmi
Jalur pakait Tōkaidō Main Line
Hokuriku Main Line
Tōkaidō Shinkansen
Ohmi Railway Main Line

Stasion Maibara (米原駅 Maibara-eki?) nyaeta stasion kareta di Maibara, Préféktur Shiga, Jepang. Stasion ieu tungtung kaler keur West Japan Railway Company (JR West) Jalur Utama Hokuriku, saerta water kontrol antara JR West jeung JR Central di Jalur Utama Tōkaidō.

Stasion ieu dibuka taun 1889. Saprak taun 1987, dioperasikeun ku JR West, sanajan kitu JR Central administratur keur trek Shinkansen.

Jalur[édit | sunting sumber]

Layout[édit | sunting sumber]

JR[édit | sunting sumber]

2, 3 Jalur Biwako (Jalur Tokaido)
(Lokal, Special Rapid Service, "Biwako Express", Limited Express "Hida", Limited Express "Shinano", Express "Ginga", "Kitaguni")
tujuan Kusatsu, Kyoto jeung Osaka
Kansai Airport Limited Express Haruka tujuan Shin-Ōsaka, Tennōji jeung Kansai Airport
5, 6 Jalur Hokuriku (Lokal, Special Rapid Service) tujuan Nagahama, Omi-Shiotsu jeung Tsuruga
Limited Express "Shirasagi" tujuan Fukui, Kanazawa jeung Toyama
Express "Kitaguni" tujuan Naoetsu, Nagaoka jeung Niigata
7 Jalur Tōkaidō
(Lokal, New Rapid, Special Rapid, Limited Express "Shirasagi")
tujuan Ogaki, Gifu jeung Nagoya
Jalur Hokuriku (Lokal, Special Rapid Service, a part of trains) tujuan Nagahama, Omi-Shiotsu jeung Tsuruga
8 Tōkaidō Line
(Local, Semi Rapid, Rapid, New Rapid, Special Rapid)
tujuan Ogaki, Gifu jeung Nagoya
Limited Express "Hida" tujuan Gero jeung Takayama
Limited Express "Shinano" tujuan Matsumoto jeung Nagano
Express "Ginga" tujuan Yokohama jeung Tokyo
11 Tōkaidō Shinkansen tujuan Shin-Ōsaka jeung Hakata
12 Tōkaidō Shinkansen tujuan Nagoya jeung Tokyo
13 Tōkaidō Shinkansen ekstra

Ohmi Railway[édit | sunting sumber]

  Main Line for Hikone, Yōkaichi and Kibukawa

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]