Stasion Meguro

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
目黒駅
(Stasion Meguro)
Meguro-eki-2005-4-6 1.jpg
Panto tiket keur Tokyu jeung jalur subway di jero stasion.
Lokasi
Préféktur Tokyo
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Ward Shinagawa Ward
Sajarah
Informasi sejen
Jalur pakait
JR East
Jalur Yamanote
Tokyo Metro
Nambuko Line
Toei
Mita Line
Tōkyū
Meguro Line

Stasion Meguro (目黒駅 Meguro-eki?) nyaeta stasion kareta di ward Shinagawa Tokyo deukeut jeung wates ward Meguro. Stasion kiduleun Meguro Dori (Jalan Meguro).

Jalur Yamanote di handap taneuh keur sababaraha kilo kiduleun stasion.

Jalur-jalur[édit | sunting sumber]

Meguro dilayanan ku sababraha jalur:

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]

« Service »
Ebisu   Jalur Yamanote   Gotanda
Fudomae   Tōkyū Meguro Line   Terminus
Terminus   Tokyo Metro Namboku Line   Shirokanedai
Terminus   Toei Mita Line   Shirokanedai

Koordinat: 35.633983° N 139.71600° E