Stasion Mishima

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
三島駅
(Stasion Mishima)
Mishima sta.jpg
Panto asup beulah kidul keur JR Maret 2007
Lokasi
Préféktur Shizuoka
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Mishima
Sajarah
Taun dibuka 1934
Informasi sejen
Jalur pakait JR East - Tōkaidō Shinkansen and Jalur Tōkaidō

Izuhakone Railway - Sunzu Line

Peron keur Shinkansen
Peron
Stasion Mishima basa rengse diwangun taun 1934

Stasion Mishima (三島駅 Mishima-eki?) nyaeta stasion kareta di Mishima, Shizuoka, Jepang. Aya di Tōkaidō Shinkansen, Jalur Utama Tōkaidō, jeung Izuhakone Railway (伊豆箱根鉄道 Izu-Hakone Tetsudō).

Jalur[édit | sunting sumber]

Layout[édit | sunting sumber]

Peron[édit | sunting sumber]

1 Izuhakone Railway Sunzu Line Tujuan Ōba, Izu-Nagaoka, jeung Shuzenji
Jalur Utama Tōkaidō Tujuan Atami, Odawara, Yokohama, jeung Tokyo
2 Jalur Utama Tōkaidō Tujuan Numazu, Fuji, jeung Shizuoka
3 Jalur Utama Tōkaidō Tujuan Atami, Odawara, Yokohama, jeung Tokyo
4 Jalur Utama Tōkaidō Tujuan Numazu, Fuji, jeung Shizuoka
5 Tōkaidō Shinkansen Tujuan Nagoya jeung Shin-Ōsaka
6 Tōkaidō Shinkansen Tujuan Shin-Yokohama jeung Tokyo

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]

« Service »
Tōkaidō Shinkansen
Atami
 
Kodama
 
Shin-Fuji
Tōkaidō Main Line
Kannami
 
-
 
Numazu
Izuhakone Railway Sunzu Line
Terminus
 
-
 
Mishima-Hirokōji