Stasion Toyohashi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
豊橋駅
(Stasion Toyohashi)
Toyohashi Station.jpg
Panto asup beulah wetan (Séptémber 2005)
Lokasi
Préféktur Aichi
(Tempo stasion sejen di préféktur ieu)
Kota Toyohashi
Sajarah
Taun dibuka 1888
Informasi sejen
Operator stasion Central Japan Railway Company
Jalur pakait JR Central - Tōkaidō Shinkansen, Jalur Tōkaidō, and Iida Line

Nagoya Railroad - Jalur Utama Nagoya

16px Aya halteu beus gede deukeut stasion ieu.
Panto asup beulah kulon
Peron Jalur Utama Tokaido
Peron Nagoya Railroad jeung tanda Jalur Tokaido

Stasion Toyohashi (豊橋駅 Toyohashi-eki?) nyaeta stasion kareta di Toyohashi, Préféktur Aichi, Jepang, di Tōkaidō Shinkansen, Jalur Utama Tōkaidō, Iida Line, jeung Nagoya Railroad.

Toyohashi mibanda sifat unik numana penumpang bisa pindah antara jalur JR jeung jalur Meitetsu (Nagoya Railroad) teu ngaliwatan panto masing-masing.

Jalur[édit | sunting sumber]

Layout[édit | sunting sumber]

Peron[édit | sunting sumber]

1・2 Iida Line Tujuan Toyokawa, Iida, jeung Tatsuno
3 Jalur Utama Meitetsu Nagoya Tujuan Meitetsu Nagoya, Meitetsu Gifu, Shin-Unuma, and Central Japan International Airport
4 Jalur Utama Tōkaidō Tujuan Nagoya, Gifu, Ōgaki, and Maibara
Iida Line Tujuan Toyokawa, Iida, and Tatsuno
5~8 Jalur Utama Tōkaidō Tujuan Nagoya, Gifu, Ōgaki, Maibara, Maibara, jeung Shizuoka
11・12 Tōkaidō Shinkansen Tujuan Shizuoka jeung Tokyo
13 Tōkaidō Shinkansen Tujuan Nagoya jeung Shin-Ōsaka

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]

« Service »
Jalur Tōkaidō Shinkansen
Shin-Yokohama
Hikari (ひかり) (partial)
Nagoya
Hamamatsu
Kodama (こだま)
Mikawa-Anjō
Jalur Utama Tōkaidō
Terminus
 
Homeliner (ホームライナー)
 
Gamagōri
Futagawa
 
Limited Rapid (特別快速)
 
Gamagōri
Futagawa
 
New Rapid (新快速)
 
Gamagōri
Terminus
 
Rapid (快速)
 
Gamagōri
Futagawa
 
Section Rapid (区間快速)
 
Nishi-Kozakai
Futagawa
 
Local (普通)
 
Nishi-Kozakai
Jalur Iida
Terminus
 
Limited Express "Inaji" (特急「伊那路」)
 
Toyokawa
Terminus
 
Local (普通)
 
Funamachi
Jalur Utama Meitetsu Nagoya
Terminus
 
Rapid Limited Express (快速特急)
 
Higashi-Okazaki
Terminus
 
Limited Express (特急)
 
Terminus
 
Rapid Express (快速急行)
 
Ina
Terminus
 
Express (急行)
 
Ina
Terminus
 
Semi Express (準急)
 
Ina