Stasion Yabitsu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Stasion Yabitsu (矢美津駅) nyaeta stasion kareta di Yokote, Akita Prefecture, Jepang.

Jalur[édit | sunting sumber]

Wewewngkon sakuriling[édit | sunting sumber]

Sajarah[édit | sunting sumber]

Stasion padeukeut[édit | sunting sumber]