Statistics New Zealand

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Statistik Selandia Baru (Te Tari Tatau) ngarupakeun lembaga pamarentah New Zealand, sarta sumber tina kantor statistik. Ti heula ngaranna Department of Statistics.

"Information obtained from Statistics New Zealand may be freely used, reproduced, or quoted unless otherwise specified. In all cases Statistics New Zealand must be acknowledged as the source."

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg