Statistik bisnis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Statistik bisnis ngarupakeun cabang applied statistics loba dipake keur ngumpulkeun data salaku hasil tina bisnis atawa lembaga pamarentah. Sipat sumber ieu pengulangan nu angger tina deret data. Hal ieu ngajadikeun deret waktu penting keur bisnis statistik.

Sababaraha teknik Marketing oge dipake leuwih Multivariate statistics lanjut dina segmen pasar, manajemen merk sarta teknik posisi produk.

Nulis.jpg