Statistika Bélgia

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi

Statistika Belgia nyaeta kantor pusat lembaga statistik di Belgia nu nyadiakeun loba pilihan pidangan data (figure).

Tumbu kaluar[édit | sunting sumber]


Nulis.jpg