Statistika bisbol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Bagean nu katempo dina kaulinan baseball nyaeta ngumpulkeun statistik terus-terusan keur nangtukeun kasuksesan pamaen. Dimimitian ku Henry Chadwick dina 19th century nu ngarancang konsep batting average dumasar kana panglaman dina cricket. Loba watesan nu dipake keur kaulinan softball. Umumna abbreviation statistik nu dipake dijelaskeun di handap ieu:

Hitting statistics[édit | sunting sumber]

Pitching statistics[édit | sunting sumber]

Fielding statistics[édit | sunting sumber]

Tempo oge[édit | sunting sumber]

Watesan sejen[édit | sunting sumber]

Rujukan[édit | sunting sumber]