Student's t-test

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Test-t nyaeta unggal tes hipotesa statistik numana tes statistik ngabogaan Sebaran-t student lamun null hypothesis bener.


Nulis.jpg