Sukamandi, Sagalahérang, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Sukamandi

Peta lokasi Sukamandi
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Sagalahérang
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sukamandi nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sagalahérang, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg