Sukaramé, Pacét, Bandung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi


Désa  Sukaramé

Peta lokasi Sukaramé
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung
Kacamatan Pacét
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sukaramé nyaéta salasahiji désa di kacamatan Pacét, Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg