Sukarukun, Sukatani, Bekasi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Sukarukun

Peta lokasi Sukarukun
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bekasi
Kacamatan Sukatani
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Sukarukun nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukatani, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg