Sumber, Cirebon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Kacamatan Sumber

Peta lokasi Kacamatan Sumber
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Cirebon
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa


Sumber nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cirebon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | sunting sumber]

Geografis[édit | sunting sumber]

Administratif[édit | sunting sumber]

Transportasi[édit | sunting sumber]


 t·s·é 

Kabupatén Cirebon, Jawa Barat

Lambang Cirebon.jpg

Kacamatan: Arjawinangun | Astanajapura | Babakan | Beber | Ciledug | Cirebon Barat | Cirebon Selatan | Cirebon Utara | Ciwaringin | Dépok | Dukupuntang | Gebang | Gegesik | Kaliwedi | Kapetakan | Karangsembung | Klangenan | Lemahabang | Losari | Mundu | Pabedilan | Palimanan | Pangenan | Panguragan | Plumbon | Sédong | Sumber | Susukan | Susukanlebak | Waled | Weru



Nuvola filesystems folder home.png