Surawangi, Jatiwangi, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Surawangi

Peta lokasi Surawangi
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Jatiwangi
Nami Kuwu
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan

Surawangi nyaéta salasahiji désa di kacamatan Jatiwangi, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg