Surawangi, Jatiwangi, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Surawangi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Jatiwangi

Surawangi nyaéta salasahiji désa di kacamatan Jatiwangi, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg