Surawung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Surawung
Klasifikasi ilmiah
Kingdom: Plantae
Division: Magnoliophyta
Class: Magnoliopsida
Order: Lamiales
Family: Lamiaceae
Genus: Ocimum
Species: O. ×citriodorum
Ngaran binomial
Ocimum ×citriodorum
Vis.

Surawung nyaéta sababangsaning tutuwuhan nu miboga bau has. Biasana digunakeun keur lalab sarta mangrupakeun salasahiji bahan jeung bungbu keur nyieun pais.


Nulis.jpg